Ervaar het gemak van MijnOverheid

Home > Bestuur > Nieuws > Ervaar het gemak van MijnOverheid

Ervaar het gemak van MijnOverheid

Wilt u post van de overheid liever digitaal ontvangen? Dat kan met de berichtenbox van MijnOverheid.

In uw persoonlijke Berichtenbox ontvangt u berichten over uw toeslagen, uw kinderbijslag, of het verlopen van uw rijbewijs of APK. Overzichtelijk, veilig en altijd beschikbaar. Én u logt gemakkelijk in met uw DigiD.

Ga naar Mijn.Overheid.nl voor meer informatie en meld u aan.

Uw post van de overheid digitaal ontvangen

Het aantal berichten is nu nog beperkt, maar zal de komende tijd verder uitbreiden. In de berichtenbox vindt u niet alleen post van de gemeente Súdwest-Fryslân. U krijgt hier ook post van de belastingdienst, het Kadaster, de RDW (Rijksdienst voor Wegverkeer), SVB (Sociale Verzekeringsbank) en het UWV.

Als er nieuwe berichten voor u zijn, krijgt u automatisch een melding via e-mail.

Blijf op de hoogte van de status van uw aanvraag

Bij steeds meer producten van de gemeente Súdwest-Fryslan is het mogelijk de status van uw aanvraag te volgen via het tabblad ‘lopende zaken’.  Dit is nu al mogelijk bij de aanvraag van een paspoort, identiteitskaart, rijbewijs en bij het doorgeven van een verhuizing.