Gemeentegids 2017-2018

Home > Bestuur > Nieuws > Gemeentegids 2017-2018

Gemeentegids 2017-2018

Dit item is verlopen op 01-10-2017.

Vanaf 5 september kunt u de gemeentegids 2017-2018 verwachten in uw brievenbus.

In de gemeentegids vindt u informatie over het gemeentebestuur en de diensten van de gemeente. Ook kunt u er contactgegevens vinden van bedrijven, instelling en belangenverenigingen in Súdwest-Fryslân

De gids niet ontvangen?

Heeft u de gids niet ontvangen? Wacht dan tot 1 oktober. Het kan zijn dat door een storing de planning iets anders verloopt dan verwacht.

Mocht u de gids na 1 oktober nog niet hebben ontvangen, dan kunt u de gids gratis afhalen bij het gemeenteloket in Bolsward of Sneek. U kunt de gids ook aanvragen door een mail te sturen naar communicatie@sudwestfryslan.nl. Wij sturen u de gids dan toe.

Informatie aanpassen

Wij doen ons best om alle informatie zo actueel mogelijk te hebben. Toch kunnen er alweer veranderingen zijn. Wijzigingen kunt u doorgeven.

Voor het gemeentelijke deel (bladzijde 1 t/m 40) kunt u mailen naar: communicatie@sudwestfryslan.nl.

Voor het adressengedeelte (vanaf bladzijde 41) kunt u een e-mail sturen naar:  redactie@aksemedia.nl.