Home > Bestuur > Nieuws > Inloopbijeenkomst inwoners en ondernemers Bolsward voor 'Het Historisch Centrum' in stadhuis

Dit item is verlopen op 08-12-2017.

Inloopbijeenkomst voor inwoners en ondernemers Bolsward.

Thema: Het Historisch Centrum Westergo in stadhuis Bolsward

Op donderdag 7 december willen we samen met u opnieuw de plannen voor het nieuwe Historisch Centrum Westergo doornemen. Tijdens deze bijeenkomst leggen we het nieuwe plan, de verkeerssituatie en de vergunningprocedure uit.

Stel u vragen aan de medewerkers van de gemeente Súdwest-Fryslân. Wij willen er graag samen met u iets moois van maken.

Samen met de Bolswarder musea, de bibliotheken Mar en Fean en de inwoners werkt de gemeente aan een nieuwe bestemming voor het oude stadhuis Bolsward: het Historisch Centrum Westergo. Dit Historisch Centrum omvat de openbare bibliotheek, tentoonstellingsruimten, een horeca-etablissement, de gemeentelijke dienstverlening, een auditorium, lees- en studiezalen en het archief van de gemeente Súdwest-Fryslân.

• Wat: Inloopbijeenkomst inwoners en ondernemers van Bolsward. Thema: Het Historisch Centrum Westergo Bolsward
  • Wanneer: Donderdag 7 december, van 18.45 tot 19.30 uur
  • Waar: Stadhuis Bolsward (trouwzaal) Jongemastraat 2

Tot donderdag 7 december!