Verhuisbericht: Gemeentehuis Sneek verhuist naar Marktstraat 8!

Home > Bestuur > Nieuws > Verhuisbericht: Gemeentehuis Sneek verhuist naar Marktstraat 8!

Verhuisbericht: Gemeentehuis Sneek verhuist naar Marktstraat 8!

Op 2 januari openen wij de deuren van het nieuwe gemeentehuis op Marktstraat 8 in Sneek. Aan de overkant van de straat.

Gewijzigde openingstijden rond de feestdagen

Loket Sneek

In verband met de verhuizing is het gemeentehuis in Sneek gesloten van maandag 24 december 2018  t/m 1 januari 2019.  Deze week kunt u wel terecht bij het gemeenteloket in Bolsward, Kerkstraat 1.Hieronder vindt u de openingstijden van het gemeenteloket in Bolsward.

Vanaf woensdag 2 januari bent u van harte bij ons op Marktstraat 8.  De koffie staat voor u klaar!

Loket Bolsward

openingstijden loket Bolsward
Dagen Tijden
Maandag 24 december 9 uur – 11 uur *  (let op beperkte dienstverlening)
Dinsdag 25 december gesloten (1ste Kerstdag)
Woensdag 26 december gesloten (2de Kerstdag)
Donderdag 27 december 9 uur – 16 uur
Vrijdag 28 december 9 uur – 12:30 uur
Maandag 31 december 9 uur – 11 uur*  (let op beperkte dienstverlening)
Dinsdag 1 januari gesloten (Nieuwjaarsdag)
Woensdag 2 januari

opening Marktstraat  8

openingstijden:  9 uur – 16 uur

* U kunt op maandag 24 en maandag 31 december alleen voor de aangifte van geboorte en overlijden terecht bij het gemeenteloket in Bolsward.

Telefoon

Rond kerst en oud en nieuw zijn wij op donderdag 27 en vrijdag 28 december telefonisch bereikbaar tussen 09:00- 16:00 uur.

Afspraak maken

Maak voor uw bezoek een afspraak. Dan kunnen wij u direct helpen op het afgesproken tijdstip. U maakt een afspraak via de website www.sudwestfryslan.nl of door te bellen met 14 0515.
Voor het afhalen van uw identiteitskaart of rijbewijs en paspoort hoeft u geen afspraak te maken.

Wij zien u vanaf 2 januari graag op Marktstraat 8. De koffie staat klaar!